Selvbetjening

Du skal først registreres i vores system, for at kunne bruge selvbetjening på hjemmesiden. Det kræver at du henvender dig i klinikken pr tlf eller ved fremmøde.

Du SKAL klikke under den læge der står anført på dit sygesikringskort.

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

  • Bestille tider
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive KORTE BESKEDER til lægen.  Hvis du har flere ting eller det vurderes herfra, at det ikke kan klares på e-konsultation,  skal du bestille en tid.
  • Læse beskeder fra lægen

 

Læge Jørgen Meile
Læge Jonas Meile

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

Brugeroprettelse

Før du kan oprettes elektronisk skal du oprettes i vores system og det kræver at du møder op i klinikken.

Tryk på “SELVBETJENING” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)